GOTT NYTT ÅRFår passa på att önska alla ett gott nytt år! Kommer inte bli så mycket mer bloggande idag(den 31 December 2009). Nästa inlägg kommer nästa år! (hahah, så kul att säga det)

Ps. kommer också att svara på kommentarerna nästa år, för nu måste jag ladda batterierna!


2010 (mode-delen)

Tidigare har jag skrivit om hur jag tror 2010 kommer se ut om man kollar på tekniken. Nu är det dags för ett nytt inlägg om 2010, fast nu ska vi kolla hur 2010 blir på modefronten! Ta inte det här på för stort allvar, det är en kul grej som baseras på vad jag har fått för vibbar när det gäller 2010.

 
Mockajackor kommer bäras av folk på stan i allt större grad. Skinnjackorna kommer få konkurrens! Jag vet att MQ har rea på svarta och lila mockajackor av märket Zoul just nu, så det är bara att passa på! 


Kilklackar kommer att efterfrågas! Killer heels har varit väldigt hett i år och jag tror att folk kommer att fortsätta älska klackar men man kommer övergå till de mer gåvänliga kilklackarna som dessutom är väldigt fina att se på!


STRUMPOR! STRUMPOR! STRUMPOR! Strumpan kommer att vara mer betydelsefull nästa år och vara en accesoar i fokus! Overknee-stövlar kommer vara så himla uttjatat(om det inte redan är det nu) så folk kommer att övergå till att använda overknee-strumpor istället. Väldigt fint och med rätt kroppstyp ger det en illusion av väldigt långa ben. Vita strumpor i "vanlig modell" med röda och blå ränder där uppe vid öppningen kommer också att vara mycket eftertraktat och dem ska dras upp och inte döljas av skoskaften. 2010 är strumpans år! Wohooo!


♥ Ljusa, mjuka och jordnära färger är färgerna som kommer dominera nästa år, eller i alla fall i vår. Den rockiga stilen och nitar har fått för mycket tid i rampljuset och folk börjar tröttna på det, så den rockiga stilen och de mörkare frägerna i färgskalan behöver brytas av med de ljusare, mjukare och mer jordnära färgerna. 

Jag känner att jag inte har någon koll alls på hur det manliga modet kommer att se ut, så jag väljer att inte skriva om det alls. Förmodligen är det inte så långt ifrån det kvinnliga.Bildernas källor:
http://media.topshop.com/wcsstore/TopShop//images/catalog/11C02UBLK_thumb.jpg
http://shop.hm.com/media/products/780/DXL780_70911_15030_42_1946.jpg
http://www.getprice.com.au/images/uploadimg/576/350__3_l_p1014062739.jpg
http://humlans.files.wordpress.com/2009/03/13.jpg


Why..?När jag skriver in "why" i Google så kommer en massa förslag fram och "Why wont my parrot eat my diarrhea" är ett av dem. Varför?

Foki har också skrivit ett liknande inlägg om det här fast då skrev hon något annat i rutan och det kom andra bisarra förslag fram. Kommer dock inte ihåg vad det var hon skrev.. men sjukt var det! Google is your friend


Bildkälla

Trött på att folk hela tiden ställer dumma frågor till dig när de bara kan googla upp det? Nästa gång de gör det, ge dem länken www.lmgtfy.com (let me google that for you).

Sidan kommer då att "lära" din vän/personen hur enkelt man kan googla fram det. Visst fördummas personen i fråga en aning men ibland är det nödvändigt. Säg åt personen att ta det med en nypa salt bara!


namemasher.comSka du skaffa en ny blogg men kan inte bestämma dig för om den ska heta bakiki eller mohansa? Gå in på http://www.namemasher.com/ och skriv namnet i rutorna där, sen får du en massa alternativ upp. Det sidan gör är att smälta ihop två namn.

Exempel, Om du skriver in bakiki och mohansa i rutorna kommer du få dessa alternativ:bakikimohansa bakikia bakikihansa bakikiansa bakikiohansa bakikinsa bakikisa bmohansa ba bhansa bansa bohansa bnsa bsa bamohansa baa bahansa baansa baohansa basa bakmohansa baka bakhansa bakansa bakohansa baknsa baksa bakimohansa bakia bakihansa bakiansa bakiohansa bakinsa bakisa bakikmohansa bakika bakikhansa bakikansa bakikohansa bakiknsa bakiksa mohansabakiki mohansai mohansakiki mohansaiki mohansaakiki mohansaki mbakiki mi mkiki miki makiki mki mobakiki moi mokiki moiki moakiki moki mohbakiki mohi mohkiki mohiki mohakiki mohki mohabakiki mohai mohaiki mohaakiki mohaki mohanbakiki mohani mohankiki mohaniki mohanakiki mohanki mohansbakiki mohansi mohanskiki mohansiki mohanskiAntingen kommer du hitta drömnamnet där eller så kommer du få för många alternativ och få det svårare att bestämma dig. Vågar du testa?

bildkälla


Hur gammal är Gwen Stefani?Vad gör man om man inte vet hur gammal en kändis är och har ett stort behov av att veta det?

1. Googlar på kändisens namn och skummar igenom alla sökresultat.
2. Ser att det olika åldrar(från olika år) och man blir förvirrad.
3. Kollar upp vilket år och dag kändisen är född och räknar.
4. Räknar fel.
5. Räknar om

..

Eller så går man helt enkelt bara in på http://www.celebb.info/ och skriver in kändisens namn i rutan.

Förresten, Gwen Stefani är 40 år gammal.

bildkälla


Coolt USB-minne
Designern som står bakom det här USB-minnet heter Windell Oskay och USB-minnet finns i 2GB(kan finnas med större uttrymme, ej säker). Rolig design!

http://www.gnr8.biz/product_info.php?products_id=958


Hemsk F1-olycka

Tänkte dela med mig av en bild på en hemsk F1-olycka. Ångrar lite att jag såg den här bilden för det är väldigt jobbigt och man tänker inte på att sådant händer varje dag. Det kan hända mig också och dig med!

Tänkte egentligen inte dela med mig av den här bilden eftersom den är så hemsk, men sen ville jag låta er se bilden i alla fall så att ni själva kommer att vara mer försiktiga och inte råka ut för samma sak!

Jag ska vara försiktigare i framtiden...

Hehe, bildkälla: http://bernardoh.files.wordpress.com/2008/09/terrible-f1-accident-singapore-grand-prix.jpg


2010 (den tekniska delen)

2010 närmar sig och det många har gjort är att börja blicka bakåt och sammanfatta 00-talet. Det kan vara bra och jag är riktigt sugen på att sammanfatta 00-talet jag med, fast eftersom de flesta redan har gjort och det gjort det ganska bra tänkte jag att jag kunde ta och skriva hur jag tror att nästa år kommer att vara(ej från 2010-2020, så synsk tror jag inte jag är. Bara 2010.) Jag kommer dela in det i olika delar, idag tänkte jag skriva om den tekniska delen av 2010.bildkälla
3D kommer att vara väldigt hett nästa år. Man kan nu redan se att antalet 3D-filmer som visas i de "vanliga" SF-biograferna ökat och många har föredragit att gå på 3D-versionerna istället för de vanliga 2D-versionerna. Dessutom är det många företag som har börjat satsa på 3D-marknaden när det gäller tv-apparater. Sonys Bravia-serie nästa år ska vara 3D-apparater(vet ej om det är alla eller bara några).


Blu-ray har funnits på marknaden men det har inte varit särskilt populärt. 2010, däremot, tror jag kommer vara Blu-rays år, kurvan kommer åtminstonde att peka uppåt. I takt med att fler och fler köper finare TV-apparater räcker inte vanliga DVD:er till för att utnyttja TV-apparaterna till max, därför kommer fler folk att övergå till Blu-ray. Playstation 3 har redan förberett sig själva med Blu-ray för att locka kunder men fler som har fattat att Blu-ray is the shit är Wii, som enligt rykten, snart kommer att släppa en "Wii 2" med Blu-ray.


Smartphones - QWERTY och ANDROID. Touch-hysterin kommer snart att nå sitt klimax och folk kommer att börja tröttna och längta till de gamla hederliga knapparna. Mobiltelefonerna kommer att vara mer än apparater som man bara messar och pratar i, utan det kommer ibland kunna ersätta datorn. Man kommer att börja föredra att gå in på facebook och blogga via mobilen istället för via datorn. Smartphones kommer att vara väldigt eftertraktat, speciellt med Android. (Bildern är på en LG GW620 som jag suktar efter..)


TV-spel kommer att handla mer om att röra på sig. Förut, när man tänkte på TV-spel, så tänkte man på folk som satt i sitt rum och knappade på en handkontroll. Det har dock nu ändrats då guitar hero, dansmattor, singstar och eyetoy och hela faderuttan kommit och tro mig, 2010 kommer att handla om en liknande utveckling när det gäller TV-spel. Playstation kommer ha sin motion controller och Xbox 360 sitt projekt Natal, vilket innebär att Wii inte kommer att få väldigt hård konkurrens. Om jag har uppfattat det rätt så kommer motion controller vara ungefär som Wii, man har en kontroll som man håller i och Natal kräver inte att man ska hålla i något. Upplys mig!

http://numiko.com/blog/images/3d-specs.jpg
http://blogs.sun.com/hinkmond/resource/images-2008/Blu-ray_Disc_svg.png
http://www.alltomprylar.se/wp-content/uploads/2009/09/lg-gw620-1.jpg
http://whitneyworld.mobi/arcade/wp-content/uploads/2009/09/natal-xbox-360.jpg

brottsplatsstockholm.se


Bildkälla

Såg du att det var en massa poliser i centrum idag? Undrar du vad det var som hände? På www.brottsplatsstockholm.se kan man se det mesta som har hänt och involverat polisen, t.ex. rån eller skadegörelse. Om du är nyfiken på vad som har hänt på senaste tiden i ditt område kan du också kolla där.

EDIT: Heter nu www.brottsplatskartan.se med uppdateringar om händelser som involverat polisen över hela Sverige! Thumbs up!


[tips: Sök inte bilder på brottsplats på google, sökte på det(och kanske ett till ord) och fick fram ganska skrämmande bilder på människor som råkat ut för misshandel. Såg ut som några låg på obduktionsbänken också.. ]


GOD JUL

Får väl ta och önska alla en riktig god jul!


Bildkälla

Lite konstigt att folk väntar på en gammal gubbe med en piska varje jul.. men yeah, whatever. ;) GOD JUL!

rumpsniffarN^

Tror att de flesta har sett den här videon men postar den ändå.Är han seriös eller? So freakin' gross.. Haha, en kommentar på youtube: "Wow...if that was me and I suspected him, I would eat beans and raw broccoli w/ cheese for breakfast and let off a good long one in his face" Haha ;)

Har inte kommit fram till vilken kategori det här inlägget ska hamna under.. får vara skönhet och hälsa än så länge. Tänkte på att den där snubben säkerligen har en sorts fetisch och det handlar om hans psykiska hälsa.. så ja skönhet och hälsa, eller något! Haha, får komma på en kategori senare.

Random chatt

De flesta har väl hört talas om Omegle? omegle.com är en sida där man kopplas upp och så börjar man chatta med olika främlingar bara. Helt random, fast det kan vara riktigt kul!

Nu har en motsvarighet till Omegle kommit ut. Fast på chatroulette.com använder du både webbkameran och mikrofon! Scary, huh? Har inte testat det än och vet inte ens om jag kommer göra det. Det är folk från olika länder som använder tjänsten, men det finns en massa fbare och FBare som driver där också. Så nog kommer ni träffa på en svensk.


Bildkälla


WARNING: Bara för folk i kiss- och bajsåldern

Well, det här är riiiiiiiiktigt barnsligt och läs inte det här när ni äter. En riktigt psykad person måste ha kommit på det här, men då jag tänker publicera det här på bloggen måste det betyda att jag är riktigt psykad jag själv.. haha, bara att leva med det.

Den officiella skitlistan - nu på svenska


1. Fantomsjua
Du vet att du har skitit. Det finns skit på papperet men inget i muggen. Ibland kallas den for "Torpedskiten" av de som hör plasket.

2. Teflonkabeln
Glider ut så snabbt och lätt att du inte ens märker det. Det finns inte ett spår på papperet, utan du måste kolla i muggen för att vara säker pa att du skitit överhuvudtaget.

3. Smäcken
Samma konsistens som tjära. Lämnar permanenta märken i muggen och du torkar dig 18 gånger utan att bli ren. Det slutar med att du ger upp och stoppar papper i kalsongerna för att inte skita ner dem.

4. Luringen
Du är klar, torkar dig och är precis på väg att ställa dig upp när du inser... att det kommer MER!

5. Spräck-en-ven-i-pannan skiten
Skiten som fick Elvis att kasta in handduken. Den kommer inte förrän du är svettig, skakande och alldeles blå av all ansträngning.

6. Viktväktarn
Fullständig tömning. Du skiter så mycket att du tappar 10 kilo mer än du tidigare ätit. Viss oroskänsla infinner sig om avsaknaden av vissa organ.

7. El pronto
Du får maximalt vara inom en 10 sekunders radie av muggen. Inträffar inte allt för sällan innan man får ner byxorna. Önskeläge: Ensam hemma.

8. Texasvarianten
Den är STOR, så stor att det är tveksamt om den kommer att kunna spolas ner utan att bli delad (normalt går det bra med en klädhängare). Vanligtvis skiter man en sån här när man är hos någon annan. Kan föregås av en 5:a och eller en 11:a.

9. Mollbargaren
Skiten som alltid gör magplask och skvätter ner hela häcken. Även den del av skjortan som hänger ner bakom.

10. Mörthuvet
Du sitter där, jäkligt skitnödig, fiser ett par gånger men skiter ända inte. Känns som den ligger i loppet... en potentiell 5:a.


Creds till http://kylig.com/roligt/skitlistan.htm! Det finns totalt 20 punkter, de resterande 10 finns på sidan.

Vadå skicka till fel person?


Så himla härlig sida det där! Har du gjort något pinsamt och vill bara gå under jorden? Läs smsen som de andra har skrivit och skickat fel, så kommer du må toppen igen! Haha

www.felsms.com

Geting Zoom 100000000x

Jag tycker att detaljer är fascinerande.. om man tycker att något är väldigt enkelt så har man knappt upptäckt 0,1% av det. Det gör världen väldigt fin, det finns alltid något vackrare som man inte upptäckt.

Större bild: http://www.flickr.com/photos/opoterser/3339417842/sizes/l/#cc_license


Tips för att undvika att kameran försvinner - för gott

Kameror som försvinner är något som man helst vill undvika, men det är sånt som händer. Det här är inget tips på hur man gör för att kameran inte ska försvinna, utan hur man gör för att kameran inte ska försvinna för gott.

Vad är det för tips då? Jo, man tar helt enkelt några bilder som man hela tiden har i kameran!

T.ex såhär som Andrew McDonald(tror jag han heter) har gjort!


Hello

You-Must-Have-Found-My-Came

thankyou

Unless

But-I'll-Assume

I-Probably

Like-on-a-Train

Or-At-The-Post-Office

Or-In-My-Dog

Well-Probably

I-don't-even

Klicka här för att se fortsättningen!


Skämt att praktisera IRL

Om man nu känner sig manad och vill jiddra.

♥ - Ställ dig sist i kön.
- Nä, där är upptaget.

♥ På Mcdonalds:
- Ska du äta här?
- Nej.. nu när du säger det så, jag drar nog till Burger King.

Vad blir det på engelska?

♥ KÖP HAV DELA TIO
♥ ISAK, MIN BRODER

Hehe, säg det högt! Fast inte för de überkänsliga..


"Photoshop online"

Not really, men nästan. Bildbehandlingsprogram på nätet.

http://www.pixlr.com/editor/?loc=sv

Allt som behövs är internet! :)

Jäkligt många funktioner har den faktiskt.


Två söta asiatbarn

Whatever


I'm yours-cover

East vs. West

Differences in thinking, acting and living.

Artisten bakom bilderna heter Yang Liu fast bilderna har jag tagit från http://www.bloganything.net/1035/comparision-between-asian-and-western-cultures

Blå: Väst
Röd: Öst


Punktlighet:
Punctuality

Kontakter
contacts


queues

Söndagar på gatan
sunday

Ljudnivån på restauranger
restaurants

Att turista
travelling

Synen på skönhet
definition of beauty

De tre måltiderna
daily meals

Pensionärsliv
life of an elderly

Dusch
shower time

Väder
moods and weathers

Chefen
the boss

Barnet
the child

Måste säga att jämförelsen är klockren... fast det är nog lättare att förstå den om man själv är asiat eller har varit i asien, annars kan det vara väldigt svårt.

Food art

Av frukt och grönsaker.


Mer: http://cool-arts.blogspot.com/2009/11/awesome-cool-creative-amazing-food-art.html

Pepparkakshus

Idag snöade det och nu känns det att julen är på väg på riktigt! Med julen kommer också pepparkakshus som många nog redan bakat/byggt/gjort/snickrat ihop, men här kommer några bilder till de som inte har gjort det och behöver inspiration!DSC_09468x10compressed.jpg image by shera1231http://www.mouseplanet.com/gallery/d/54112-2/15_Gingerbread_House.jpg
http://yogamum.files.wordpress.com/2007/12/gingerbread_house_13.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w277/shera1231/DSC_09468x10compressed.jpg
http://www.myballard.com/images/gingerbread.jpg
http://www.jeff-barr.com/wp-content/gingerbread_house_01.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_NpINLHeo8rM/R1_1AwHiHyI/AAAAAAAAK9I/vO-Z9kGf7as/s400/ginger+bread+house+(4).jpg
http://www.foodandhome.com/images/blog/gingerbread-house2.jpg
http://rebeccarusselltoppers.com/Gingerbread_House_Mansion_front.jpg

Skicka gärna in några pepparkakshus som ni själv snickrat ihop så kanske jag lägger upp dem på bloggen! :)


How to be an ulzzang

Ulzzang är ett koreanskt uttryck och är ett uttryck för alla som blivit kända över internet tack vare sina utseenden kan man säga. Betyder egentligen "bästa ansikten". I Korea och övriga asien är det många som har blivit upptäckta av agenter på internet och på så sätt blivit kända.

Well, sanningen är att många av de inte ser exakt ut så i verkligheten för det finns ju något som heter photoshop och smink i den här världen! Dock måste jag poängtera att det är många som är naturliga skönheter i verkligheten också, det är oftast de som når stjärnstatus.

Här är en guide på hur du kan fake it från http://www.asianbeautyblog.com/entry/Incandescent/64123-Ulzzang-Makeup-Magic.html:

"You'll need the following (colors were not specified)

MAC e/s, liquid foundation, and pressed powder
Anna Sui liquid e/l
L'Oreal mascara
Lip gloss
Falsies
Eyelid glue
(Girl in the pictures claims she didn't photoshop her after pictures, but she must've done something to make her chin look so pointy...)
Before:

Ulzzang Makeup Magic Image 26

Instructions:

1. Circle lens + eyelid glue

Ulzzang Makeup Magic ImageUlzzang Makeup Magic ImageUlzzang Makeup Magic Image

2. Apply liquid foundation

Ulzzang Makeup Magic ImageUlzzang Makeup Magic Image

3. Glue on falsies and apply mascara

Ulzzang Makeup Magic Image

4. Line the lower lashline with liquid e/l

Ulzzang Makeup Magic ImageUlzzang Makeup Magic ImageUlzzang Makeup Magic Image

5. Apply e/s

Ulzzang Makeup Magic Image

a) Brighten up the entire eyelid (between the brow and the eyelashes) using the white shadow.

Ulzzang Makeup Magic Image

b) Apply the black shadow as seen in the pic

Ulzzang Makeup Magic Image

c) Put on some gloss

Ulzzang Makeup Magic Image

AND TADA ~YOU'RE NOW AN ULZZANG~

Ulzzang Makeup Magic Image 27 "

Taget från http://www.asianbeautyblog.com/entry/Incandescent/64123-Ulzzang-Makeup-Magic.html 

Chockerande, eller hur?

En kopp varm choklad, kanske?

Toilet Mug
Bildkälla

Det där är då en kopp föreställande en toa och det får en att vilja avstå något så gott som varm choklad eller chokladglass... Tack, men nej tack. Nä, jag måste spara och publicera det här inlägget så fort som möjligt för jag tål verkligen inte den här koppen! Haha

Finns att köpa på: http://www.prankplace.com/product.aspx?d=Drinking-Stuff.The-Toilet-Mug&p=28042&c=74&?KBID=4200 för $15.98 (runt 100 SEK). Jag har för mig att jag sett den på en svensk sida också, fast kommer inte riktigt ihåg namnet på sidan. Hojtar till om jag kommer på.


Geniala reklamskyltningar


Fler på: http://10steps.sg/inspirations/artworks/50-extraordinary-and-attractive-billboards/

TontiePerfekt kontorsspel eller om man är allmänt uttråkad och vill träna upp sina skills på numpaden. Passar perfekt till folk som jobbar i kassan eller hela tiden registrerar saker på datorn.

Spelas här: http://www.eyezmaze.com/tontie/v1/index.html

Serier på nätet

.. om man inte har något för sig:

www.explosm.net
www.vgcats.com

sen för alla som vill läsa manga rekommenderar jag:

www.mangafox.com
www.onemanga.com


Korta namn på platser


Bildkälla

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch! Ja, det är namnet på en ort i Wales och betyder: "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave" och "Den Heliga Marias kyrka i den vita hasselns dal nära Sankt Tysilio av den röda grottans strida vattenvirvel" på svenska. Namnet har 58 tecken(någon som vill korrekturräkna?).

Nya Zeeland kan också flasha med sin Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukaka pikimaunga horonukupokaiwhenuakitanatahu(85 tecken?)


Fast Wales och nya Zeeland är inte ensamma om att ha platser med långa namn. Thailand är också med i spelet med Krungthepmahanakornamornratanakosinmahintarayutthayamahadilokphop
nopparatrajathaniburiromudomrajaniwesmahasatharn
amornphimarnavatarnsathitsakkattiyavisanukamprasit(163 tecken, korrekturräkna?)

Vill inte ens försöka mig på att uttala de namnen..

http://www.llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.com/
http://www.thailandlife.com/ericshackle/placename.html
Ari F.. wait! Samantha Ronson?!

Anyone thought it was kind of fascinating that Ari Fish looked a LOT like Lindsay Lohan's ex Samantha Ronson? by feastoffun.
Bildkälla

Project Runway gick ikväll på trean och var det bara jag som tyckte att Ari Fish var sjukt lik Lindsay Lohans ex Samantha Ronson eller var det någon mer?

Var det bara ett sammanträffande att Lindsay Lohan skulle medverka i det enda avsnittet då Ari Fish var med eller var det något annat? Och är Ari Fish och Samantha Ronson två olika personer eller är det en och samma?

Mja, hur som helst känns det mer som ett PR-trick, än ett sammanträffande, för att folk att börja blogga och prata om Ari Fish och Project Runway.. om så är fallet, har jag fallit för det.

 

Grooveshark > SpotifyHar funderat ett tag på om jag ska dela med mig av min guldgruva. Vad kom jag fram till då? Well, jag ska inte vara egoist! Sharing is caring!

Min guldgruva är då Grooveshark - en musiktjänst på nätet! Grooveshark har samma funktion som Spotify men är snäppet bättre enligt mig. Det här är varför:

Större musikutbud. Här kan du även hitta koreanska, japanska, kinesiska och en massa låtar som du inte hittar på Spotify.

Inga reklamavbrott. De har reklam, men den enda reklamen är en liten spalt på höger sida som knappt täcker en femtedel av skärmen. Det kostar $3/månad (Ungefär 20 kr) att få bort reklamen, men jag tycker inte att det är nödvändigt.

Ingen registrering behövs, om man inte vill spara en spellista d.v.s.

Inga invites behövs för registrering.

Ingen nedladdning behövs.

Känner ni er manade? http://www.grooveshark.com


Anna Anka + Paul Anka = Skilsmässa?


Bildkälla

Den kontroversiella Anna Anka är på väg att skilja sig, eller? På den senaste tiden har många tidningar skrivit om att Paul Anka begärde skilsmässa den 3e December 2009 efter ett gräl samma dag.

Grälet tros ha startat i hemmet och pga av att Anna Anka avskedade en hushållerska dagen innan. Frågan är om det här är sant eller om det bara är ett PR-Trick för att Anna Anka-hysterin har börjat lägga sig. Well, om det är sant varade livet som hollywoodfru bara i ungefär ett och ett halvt år men hon hann på den korta tid bli det hetaste samtalsämnet i skolan och jobbet under en period.

Källor:
http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/anka-files-for-divorce-following-domestic-bust-up_1124752
http://www.radaronline.com/exclusives/2009/12/exclusive-paul-anka-files-divorce
http://www.expressen.se/noje/1.1804091/paul-anka-vill-skilja-sig-fran-anna
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6243723.ab
http://www.divorcesaloon.com/california-paul-anka-files-for-divorce-from-anna-anka
http://www.talkentertainment.com/c-15498-Paul-Anka-files-for-divorce-from-wife-Anna.aspx


"Julpynt"

[Tråkigt nog blev det inga inlägg alls igår. Ska försöka gottgöra det med lite fler inlägg idag!]
Japp, sådär fick en snubbe för sig att han skulle pynta i år. Det är alltså ingen riktiga människa som hänger där..

Utdrag från hemsidan jag fick det ifrån, snubbens egna ord(förmodligen):

"Second, a 55 year old lady grabbed the 75 pound ladder almost killed herself putting it against my house and didn’t realize that it was fake until she climbed to the top (she was not happy). By the way, she was one of the many people who attempted to do that. My yard couldn’t take it either. I have more than a few tire tracks where people literally drove up my yard.”

http://wtfcalls.net/reddit/xmas_light_wtf.php


 


Xbox-knappar?

XBOX Controller Button Cufflinks
XBOX Controller Button Cufflinks

Nä, manschettknappar! Perfekt julklapp till spelfreaket! :)

Från:http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=32849776

Mjölktänderna ickle och Lardee


Screenshot från mymilktoof.blogspot.com

http://mymilktoof.blogspot.com/ 

Underbar blogg där man får följa ickle(ja, litet i) och Lardee på deras gulliga äventyr och gulliga liv. För ja, visst har ni alltid undrat över vad mjölktänderna gör efter ni tappat dem? Well, tveka inte, in på bloggen!


Christmas brushes

En massa brushes med jultema till photoshop. Perfekt till alla er som ska göra egna julkort i år eller bara vill göra er design lite juligare! :)

http://naldzgraphics.net/freebies/35-free-photoshop-brushes-for-christmas-season/

Jackass 3D


Bildkälla: http://blogg.vk.se/uploads/244/images/jackass(1).jpg

Jupp, den tredje Jackass-filmen ska förmodligen vara i 3D. Haha, ja.. vill iaf inte sitta framför någon som blir lätt illamående!

http://www.variety.com/article/VR1118012044.html?categoryid=10&cs=1

Illusions

Eureka Tower Carpark   3D Chalk DrawingsMelbourne. Garage. Känns lite farligt. http://www.moillusions.com/2008/08/eureka-tower-carpark-3d-chalk-drawings.html
3D Painted Rooms Illusionhttp://www.moillusions.com/2006/03/3d-painted-rooms-illusion.html
Cardiff Bay Baragge Illusion by Felice Verinihttp://www.moillusions.com/2007/04/cardiff-bay-baragge-illusion-by-felice.htmlHoly crap!

Chinese artist Li Weis Optical Illusions

Chinese artist Li Weis Optical Illusions

Chinese artist Li Weis Optical Illusions
Li Wei står bakom bilderna och de har han kunnat ta med hjälp av rep och liknande som han helt enkelt har photoshoppat bort. Photoshop har alltså inte använts till att klippa bort honom och klistra fast honom på en annan bakgrund. Respekt!

Fler bilder: http://www.moillusions.com/2008/10/chinese-artist-li-weis-optical.html

RSS 2.0