Lamebook

Facebook-status:

SEBASTIAN My mate changed his Facebook status to “suicidal, standing on the edge of a clifft” So i poked him…

+ mohamed is wondering if you can grow marijuana on Farmville then sell it on Mafia Wars?

 


Haha, www.lamebook.com ;)


Ber om ursäkt

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har uppdaterat och inte sagt till. Har haft hemskt mycket att göra i skolan och har fortfarande det. Uppdateringarna framöver kommer förmodligen vara mycket glesa... men när den jobbiga perioden i skolan är över, då kör vi igen! :)CDON.COM .. or?Det heter CDON.COM, men i adressfältet ser man klart och tydligt att det står cdon.se och man blir automatiskt dirigerad till "cdon.se" fastän man knappar inte cdon.com. Är de sköna eller?

Såg det här på peach.blogg.se, mucho creds till henne! Bilden är också hennes eftersom jag inte orkar fixa en själv.


the REAL Peter Griffin?

Vem "är" originalet?

Källa

Update: Gick ej att hotlinka bilderna innan, därför det blev gröna smiliesar istället. Har googlat upp liknande bilder istället, hoppas att de inte försvinner! :)

Ägg...


Bildkälla

Bildkälla


Bildkälla

Man måste nog ha väldigt mycket tålamod och ha värsta fingerfärdigheterna för att klara av det, eller? Ser ut som det i alla fall. ^^ Självklart är alla de där äggen inte av vanliga ägg vi äter hemma, det är säkert ägg från andra djur än hönor och kanske har de hårdare skal. Coolt är det i alla fall!

Tänkte att det passade med ett ägg-inlägg nu när det är påsk, glad påsk! :)

Roliga chatroulette-bilder

Haha, har skrivit om chatroulette tidigare men på den senaste tiden har det blivit riktigt aktuellt. Well, så här kommer några roliga chatroullete-bilder!

Den första är så himla klockren! Älskar den, haha. De andra var mama desu(sådär ^^).

Källa

Roligt sms att skicka..

Bläddrade igenom mina sparade sms nyss och läste ett roligt sms min kompis hade svarat mig med efter att jag skickat ett sneaky sneaky-sms. Delar inte med mig av smset som jag fick av henne men kan dela med mig av smset jag skickade, så hoppas vi att ni får roligare svar tillbaka! Fick den av min syster innan. 


Skriv: Asså de ringde en kille till mig och frågade efter dig idag
Sen en maaaaaaaaaassa nya rader och längst ner skriver ni
"Är du så desperat att du inte ens hinner läsa klart meddelande? ;) Skicka vidare och se hur många desperade vänner du har!:)"

Så såg smset ut som jag vidarebefodrade!^^
RSS 2.0