Dagens inspiration: Woori.G

Hello mates! Bloggen har fått en ny "aktivitet"(ej hittat rätta ordet än!) - nämligen dagens inspiration! Inom bloggvärlden är mode och "dagens outfit" väldigt stort och den här bloggen känner också sig för att vara delaktig i det i någon form. Istället för att posta privata outfitbilder så blir det andras bilder som på ett eller annat sätt skulle kunna inspirera er läsare till era outfits. Det är inte så att ett inlägg kommer vara tillägnat till en person bara, utan det kommer att skifta. Ett inlägg kanske bara handlar om några accesoarer medan andra en massa bilder på olika personers stilar. Det är bara att vänta och se.

Första dagens inspiration-inlägget blir då tillägnat Woori.G som tidigare varit aktiv på lookbook.nu. Pga att många använt sig av hennes bilder utan hennes tillåtelse har hon dock valt att radera alla bilder och slutat posta upp nya. Tråkigt värre, men än idag är hennes bilder lika fina och inspirerande!








1. Bildkälla
2. Bildkälla
3. Bildkälla

Kommentarer
Postat av: t

sv: hmm kan va därför, pappa sa typ för fransmännen bara gillar franska mäniskor och de vill nt prata engelska. :o ettefan störsa i huvudet är de..



2010-01-14 @ 23:22:37
URL: http://missbui.blogg.se/
Postat av: cuong le

sv: hehe, håller med dig om att den högra sticker lite i ögonen på något vis. färgen är inte riktigt min stil... men köpte en idag från zara :D

2010-01-15 @ 15:51:30
URL: http://cuoong.blogg.se/
Postat av: Angelina~

Skön stil hon har ^_^



Har du också haft den boken? xD

haha, va kuul ^.^



Vart kommer du ifrån förresten? ^_^

Finns ingen bild på dig så jag kan inte gissa* T_T

Postat av: Angelina~ ♥

Aha...ok ^__^

Jag är Halv Svensk/Thai =^w^=

Jag var föör seg för att göra det..hahaha TT_TT


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0